Annica Leveau

Miss Della ♡

Hej fina!

Mrs. Mighetto släpper ny poster den 14/2 & detta släpp berör mig alldeles extra. Dels för att jag är mamma och vet hur mycket ansvar det innebär men framförallt med tanke på det jag arbetar med.

Nya postern är MISS DELLA, Della föddes med en cp-skada och Mrs. Mighetto har nu gjort ett fantastiskt print som är baserad på en verklig person, mamma Ditte bloggar här på vimedbarn.se. Ni hittar hennes blogg HÄR.

Det som gör mig extremt glad är att för varje såld poster så går 25 kr oavkortat till Hjärnfonden och deras arbete med forskning kring sjukdomar, skador och funktionsnedsättningar i hjärnan.

Följande text är hämtad direkt från Mrs. Mighettos hemsida ”Della är en av tusentals barn som föds med en skada. Hon är symbolen för familjer som lever i ständig oro över sitt sjuka barn, rädslor omöjliga att förstå, men framför allt lever de med obeskrivlig kärlek till sitt eget mirakel.”   

Det är precis dem här barnen och familjerna som jag träffar dagligen i mitt arbete som hjälpmedelskonsulent för barn. Det går inte att beskriva vilka hjältar dem är, älskar och kämpar trots all oro dem står inför dagligen. Jag är er allas största idol!

Om ni precis som jag ska klicka hem postern så hittar ni den och mer om Della HÄR.

Della 3 Della Della 2 Miss della

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats