Annica Leveau

Måndagslistan

Jag: Känner mig fortfarande pigg, inte ett uns av förkylningskänsla eller annan sjukdomskänsla (aatvii,aatvii). Hör från alla håll att det går så mycket nu men vi har klarat oss än så länge! Känner mig dock riktigt svag rent fysiskt, måste börja ta tag i träningen ordentligt. Har bestämt mig för att skaffa ett gymkort. Älskar gruppträning så det är mitt mål.

Lennox: Den här veckan blir Lennox 5 månader!! Galet vad tiden går. Han sover fortsatt bra, vaknar inte på natten och slår upp sina blå runt 06 för mat och sedan somnar han igen. Dock har han blivit lite svår somnad på dagen, Han leker mer och mer med sina leksaker och greppar och håller kvar riktigt bra nu. Han har fortsatt inte vänt sig från rygg till mage men är så nära. Han ligger som en skruv. Han var tidig med att vända från mage till rygg, inte ens 2 månader gammal. Han undersöker allt, allt ska in i munnen.

Veckans planer: I skåne har vi sportlov den här veckan så det är inget Babycafe. Idag ska vi handla och städa, imorgon ska vi till en vän på frukostmys. Jag har en läkartid på onsdag så då får Lennox leka med farmor och farfar, Sen på fredag ska vi på BVC för rutinkontroll och på kvällen ska denna mamma på Bio.

Veckans to do: Skaffa gymkort.

Vad jag längtar efter just nu: VÅR, jag längtar efter våren ♡

På min wishlist: Nya fönsterlampor. Dessa står högt på önskelistan.

Lampfot Linnea

Tacksam över: Hälsan, att vi fått hålla oss friska ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats