Annica Leveau

Måndag & veckans planer

Andra måndagen i februari, tiden springer iväg. För att reflektera lite över det som händer och det vi gör så ska jag from idag ha en måndagslista. Fick inspiration från Nadja Mayr och hennes fantastiska blogg här på vimedbarn.se!

Så varje måndag framöver kommer ni kunna läsa denna lista här hos mig ♡

Jag: Känner mig väldigt pigg, har mycket energi och är så lycklig. Kan vara effekten av solstrålarna vi fått njuta av den senaste veckan. Beror nog dock mest på min fantastiska familj och mina underbara vänner som finns runt om mig!

Lennox: Mår super och växer så det knakar. Det händer så mycket utvecklingsmässigt just nu. Börjar testa mer mat och han förstår att det ska in i munnen. Snackar en massa och är mestadels glad. Sover fortfarande bra, även om han vaknar väldigt tidigt vissa mornar. Vi får då tänka på att han ändå sovit 9 timmar i sträck.

Veckans planer: Idag ska vi på babycafe efter lunch, det är så mysigt. Annars har vi inga planer för resten av veckan, förutom att jag ska springa minst en dag denna veckan.

Veckans to do: Ändra min tandläkartid som jag har om två veckor. Ta ett ryck här hemma och storstäda överallt.

Vad jag längtar efter just nu: Drömmer om att flytta till vårt egna lilla hus, vi letar som galningar ♡

 

Exteriör house

På min wishlist: Nya sneakers.

Tacksam över: Min fina lilla familj. Vi har det så mysigt, jag och mina två älskade killar ♡

Hoppas ni får en fin vecka!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats